Detroit 1 - 2 Chicago

Detroit ägde hela första perioden, de vann tacklingar, tekningar & skotten. En rikitgt bra period spelat av Detroit efter som han mötte den mer rutinerade NHL10 spelaren av oss alla. Detroit går in och hänger 1-0 målet på volley av Cleary. Kan nog röstas fram till en av årets snygaste mål tror jag! Det var högt tempo och fick ett par farliga chanser från Detroits håll.

Detroit startar väldigt bra i andra perioden också med ett par farliga chanser men Chicago tar ikapp och börjar mer och mer ta över matchen och i slutet av andra perioden görs 1-1 av Bolland med en härlig uppvisning. Direkt efter nedsläpp så tar Chicago hand om pucken och driver in efter höger flank och drar iväg ett snabbt handledsskott som träffar ramen.

Tredje period startar med att Chicago bara pressar och pressar på Detroit som virrar runt i försvaret, vi alla som var åskådare för matchen satt nog bara och väntade på att det skulle ringa. Chicago stöttas fram av sin fantastiska publik och gör mål. 1-2 av Byfuglien.

Skotten     1:a 7 Detroit - 5 Chicago  2:a 12 Detroit - 10 Chicago  3:e 13 Detroit - 19 Chicago