Capitals 3 - 0 Flyers

Första perioden startas väldigt bra av Flyers, hög press men inga bra avslut. Utsidan av mål och till och med baksidan av mål. Perioden är väldigt tuff, mycket tacklingar delas ut och det är ett högt tempo. Perioden börjar börjar ta sig mot sitt slut då Bäckström Capitals andra svensk går in och drar ifrån sig ett skott från blåa som studsar rätt ut, Flyers backar struntar i pucken och försöker ta kropp. Men hal som Bäckis är så tar han sig förbi och trycker in sin egen retur. 1-0 Capitals

Andra perioden startas och det blir utvisning på utvisning. Båda lagen gör bar i från sig i boxplay men den här gången då Flyers tar på sig en utvisning för osportslighet för att försöka dra igång ett slagsmål så går det inte lika bra. Fher som stog som point i Capitals pp får trycka dit en puck som dalar in från slottets högra kant, 2-0. Perioden går långsamt pågrund av alla dessa utvisningar, i en fight mellan Ovechkin och Givoux slutar med att Givoux bryter näsan. Men perioden ägs verkligen utav Capitals som skjuter för mål.

Tredje perioden var seg och Flyers tar ikapp med skotten, de får chans på chans men Theodore spelar riktigt bra. Men efter halva tredje perioden drog Capitals ifrån igen och gör 3-0 av Steckel som slår in Nylanders retur som Ray Emery inte hade en chans att ta. Det sluatde med att båda lagen hade 28 utvisnings minuter var, en RIKTIGT ful match.


Skotten     1:a 8 Capitals - 7 Flyers  2:a 23 Capitals - 9 Flyers  3:e 45 Capitals - 21 Flyers




Namn:
Glöm inte bort mig
Mejladress: (endast jag får se)

Har du en blogg?

Dina kommentarer:

Trackback
RSS 2.0