Sharks 2 - 1 Chicago

Matchen som kallas för "seriefinalen" båda lagen är rankade med att vara i top 4. Vilket tryck från publiken när Chicago kliver ut på isen med Pirates of Caribean soundtracket i ryggen. Riktigt nice!

Förstaperioden startas med ett otroligt högt tempo. Mycket chanser delas ut men Chicago spelar bäst, publiken stöttar verkligen fram sitt hemmalag. Chicago fick matchen första powerplay som spelades väldigt dåligt, Chicago hade ett skott i det överläget medans Sharks hade två skott i sitt underläge. Sharks forcheckar väldigt högt upp och det gör så att Chicago bara får skjuta bort pucken från egen zon, massa icing avblåsningar i första.

Andra perioden startas med ett powerplay till Sharks som dom försöker utnuttja till max, väldigt bra powerplay spel. Men indianare slår Sharks i anfallszon som leder till att Chicago får anfalla med fyra man och försöker etablera fram ett spel. Chicago skjuter ett backskott som styrs i stolpen, väldigt nära.
Dany Heatley verkar vara i topppform nu under THL omgång nr 2.
Rob Blake står nere i sarghörnan och trycker sig förbi och skjuter en handledare upp i krysset. 1-0. Nedsläpp och Chicagos Keith tar in pucken i anfallszon och skjuter ett snabbt handledsskott också som går över Nabokovs axel och träffar rätt i krysset. 1-1. Sen efter nedsläpp igen så gör Sharks mål igen, ett tur mål som glider mellan Huets benskydd efter allt gröt framför mål. 2-1. Vilken period, mycket rolig att titta på!

Tredje perioden har ett högt tempo också och nu börjar Chicago dominera match mer och mer men lyckas inte göra mål, Patrick Kane gör en väldigt snygg prestation och snurrar upp Rob Blake och skjuter ett slogskott som passerar målet med någon millimeter. Sen en till prestation av Kane som snurrar upp Sharks back igen och kommer från utkanten av slottet som skjuter mot det krysset han kom ifrån, men Nabokov gör en riktig tv räddning och tar den i plocken. Ett tillbaka pressat Sharks har det tur som vinner den här matchen med 2-1!

Skott:       1:a Sharks 5 - 11 Chicago  2:a Sharks 9 - 17 Chicago  3:e Sharks 14 - 24 Chicago

Postat av: Danne aka "serieledarn"

Ett bra lag ska ha tur! jag blev utspelad men hängde dit mina chanser. Skönt att ha en riktigt bra målvakt att lita på också inte som förra sässen då leinonen luktade bajs:P Ett + till chikago som är väldigt starka på hemmaplan och ett STORT + till nabokov som hitintills är THL:s vassaste målvakt!!!

2009-10-05 @ 16:14:25

rättelse Chicago!

2009-10-05 @ 16:15:14
Postat av: Egon aka Capitals

Danne, vems målvakt har släppt in noll mål? Jo min så Theodore är snäppet vassare!!!