Flyers 1 - 1 New Jersey

Första perioden spelas väldigt tufft av båda lagen, det var mycket tacklingar som gjorde att det bjöds på målchanser. Flyers drar igång ett slagsmål för att tagga upp laget och det slutar med att Brain Jones går av isen med en käkfraktur, men han sätt på bänken igen för att få fortsätta spela. Smart?  Ray Emery spelar riktigt bra, bäst på plan var han.

Andra perioden startas med ett powerplay för Flyers som gör att Broduer börjar att få det lite svettigt. Zubrus för New Jersey får ett friläge som träffar stolpen, riktgt nära. Någon minut efter kommer Pronger fri för Flyers och fälls, straff för Flyers. Men ingen bra straff, missade. Tiden gick och det hände inte så mycket men så kommer Zajac in i anfalls zon och jobbar sten hårt och spelar fram Elias som trycker dit den. 0-1 New Jersey. Minuten senare tar Flyers på sig en utvisning som var onödig, men det är fortsatt väldigt dåligt powerplay från New Jerseys håll.

Tredje perioden startades av ett högt tempo från Flyers håll. Brier för Flyers spelar riktigt bra den här perioden, han spelade sidleds fram till Richard som sköt men Broduer gör en riktigt tv räddning. Sen tar Flyers en utvisning som inte har några följder utan att New jersey tar också på sig en i sitt powerplay. Flyers får då alltså ett powerplay på trettio sekunder och det utnyttjar dom till max. Brier som spelade så bra den här perioden kommer ner i sarghörnan och ska spela in i slotten med det blir en fel pass och den går rätt på Broduers benskydd och in i mål. Vädigt tur men den här perioden var Flyers. 1-1

Skott:       1:a Flyers 4 - 6 New Jersey  2:a Flyers 9 - 9 New Jersey  3:e Flyers 16 - 18 New Jersey